HTML

Flame Spirits - Cheerblog

A Flame Spirits alapítói korábban is cheerleaderek voltak, egy másik csapat, a Budapest Angels tagjai. Az új csapat még formálódik, folyamatosan szervezkedünk, hogy olyan lehessen, amilyennek egy éve az Angelst szerettük volna látni. Ha Téged is érdekel a cheerleading, szeretnél valami újnak a részese lenni, ne habozz, írj nekünk! Folyamatosan várjuk a jelentkezőket!

Címkék

Friss topikok

Utolsó kommentek

Linkblog

Archívum

Toborzás!

2008.02.25. 13:55 :: Yumi

Kedves olvasók!

Mint azt oldalt is írtam, a csapat alakulóban van. Március közepéig tehát toborzás indul!
Remélem, hogy lesz olyan jelentkező is, aki a blogon keresztül akad ránk, ezért írnék pár sort a csapatról.

A Flame Spirits egy amerikai futball csapatoktól független formáció lesz. A célok között a betanítások, a fellépések, és a különböző versenyeken való megjelenés szerepel.
A csapatba nem csak lányokat várunk, olyan fiúk is bátran jelentkezhetnek, akik úgy érzik, kíváncsiak a sportágra és szeretnék ezt is kipróbálni.

Táncos, vagy tornász múlt a későbbiekben előny lehet, de nem feltétel, mindenkit szeretettel várunk.

A csapat színe a türkiz lesz, feketével/fehérrel és ezüsttel kombinálva. Ennek megfelelően a blog is némi átalakuláson fog átesni a következő napokban a színek tekintetében, hogy közelebb kerüljön a csapat színvilágához.

Ha felkeltettük érdeklődésed, akkor írj e-mailt, vagy jelentkezz telefonon!
flamespirits@gmail.com
30/392-1441 - Pandi Ágnes

Szólj hozzá!

Címkék: toborzás

A bejegyzés trackback címe:

https://flamespirits.blog.hu/api/trackback/id/tr17353712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása